5 motive sa alegi Alexa Cleaning Art

5 motive sa alegi Alexa Cleaning Art

Procesul de curatenie poate dura o vesnicie, atunci cand ai un stil de viata extrem de ocupat, si pendulezi intre ingrijirea copiilor, locul de munca, si restul activitatilor casnice. Ce se intampla atunci cand nu iti mai ramane niciun pic de timp liber pentu tine? Ei, bine, tocmai din acest motiv s-a nascut Alexa Cleaning Art, pentru a te ajuta pe tine, mama, sot, persoana ocupata, sa te bucuri de o locuinta curata, fara niciun fel de efort. Astazi iti vom oferi cateva motive, care sa te convinga sa ne alegi pe noi si serviciile noastre.

Profesionalismul

O calitate care ar trebuie sa se afle printre caramizile de baza ale unei afaceri care ofera servicii publicului larg, profesionalismul este ceea ce ne defineste. Fiecare om, parte din personal, a fost instruit in detaliu, de la practicile de conduita, pana la tehnicile de curatanie, pe care le respecta cu strictete. Mai mult, produsele pe care le utilizam, cat si tehnicile la care apelam, intregesc conceptul de profesionalism. Suntem ghidati de crezul companiei, acela ca Detaliile fac diferența!

Pretul avantajos

Nu stim daca suntem cea mai ieftina optiune de pe piata, dar putem sa iti spunem ca suntem uan dintre cele mai convenabile. Poate ca ai mai auzit cazuri in care o echipa a solicitat o avere pentru curatenia unei locuinte. Acesta nu este un adevar general valabil, noi fiind dovada ce confirma contrariul. Preturile sunt versatile, si aplicate exact pe serviciile pe care le soliciti. Contacteaza-ne, iar noi iti vom propune o oferta de nerefuzat!

Flexibilitatea

Nu iti face griji daca programul tau este unul extrem de incarcat, si nu mai gasesti loc in agenda si pentru efectuarea curateniei saptamanale. Noi iti stam la dispozitie cu un program flexibil, pe care il adaptam in functie de programul tau. Spune-ne cand doresti sa venim, iar noi vom fi acolo. Mai mult, desi ne-am creat o rutina de realizare a curateniei, tu esti cel care face regulile, astfel ca vom lucra exact dupa dorintele si indicatiile tale.

Respectarea intimitatii

De-a lungul activitatii am intalnit foarte multe persoane reticente in a apela la servicii de curatenie profesionale, de teama invadarii spatiului personal. Trebuie sa stii ca aceasta nu este o problema pe care sa ti-o pui in cazul Alexa Cleaning Art. Nu ne atingem de spatii precum sifoniere sau noptiere, decat daca ne este solicitat acest lucru. Noi ne asiguram ca desfasuram o curatenie impecabila, in limita indicata de catre client.

Protejarea sanatatii

Stim ca anumite produse de curatenie pot fi extrem de periculoase pentru organismul uman, asa ca nu utilizam produse dure, care sa iti afecteze sanatatea. Iti putem prezenta gama de produse de curatenie, daca soliciti acest lucru atunci cand ne solicti serviciile. Bineinteles, daca suferi de alergii sau daca esti sensibil la anumite substante, anunta-ne, iar noi ne vom asigura ca nu utilizam detergenti sau dezinfectanti care sa le contina.

Apelarea la o echipa profesionista de curatenie nu mai este de mult considerat a fi un moft. In cazul in care programul incarcat nu te lasa sa te bucuri de timp liber, lasa curatenia locuintei in seama noastra, si vei observa imediat o diferenta. Daca esti din Slobozia, Alexa Cleaning Art reprezinta raspunsul la intrebarea ta!

    Întreabă prețul