Curățenia la birou

Curățenia la birou

Scenariu: Este vineri. Privești agenda plină și bifezi ultimul task. Ești mulțumită, dar epuizată. Ai avut o săptămână solicitantă, pe care ai încheiat-o, cu mici excepții, bine. Ar fi putut fi foarte bine dacă nu ai fi avut acel disconfort  în urma discuției cu Adela. Oare cum altfel ai fi putut rezolva situația?

Privești prin fereastra întunecată terasa interioară. Coșul de gunoi cu scrumieră este plin, câteva hârtii stau să cadă pe gresia îmbâcsită. Apoi privirea ți se oprește pe pervazul pe care sunt cele două cale cu frunze prăfuite, iar între ele două muște care și-au găsit obștescul sfârșit…

Gândul îți pleacă spre Maria care se ocupa de curățenie atât la birou cât și la tine acasă. Te scutea de tot acest disconfort, dar a ales să plece dintr-o dată la un job full-time.

Îi dai dreptate Adelei. Are destule responsabilități și nu le poate întrepătrunde cu curățenia, iar peste program nu poate rămâne, în ciuda bonusului promis. De altfel, ți-a demonstrat clar asta miercuri, când ați primit acea vizită importantă și s-a străduit să se ocupe de curățenie, iar la sfârșit de program telefonul îi suna întruna: când soțul, când copilul, când mama…

Te obosesc aceste gânduri, dar trebuie să îți conservi energia pentru că mâine ai de făcut curățenie acasă. Vei apela la ajutorul soțului și după tot efortul poate veți găsi o soluție.

Dacă ai dorința ca totul să fie impecabil în jurul tău și te regăsești în această situație te invit să analizezi posibilitatea colaborării cu o firmă de curățenie din orașul tău. În Slobozia poți apela la noi.

Contactează-ne și putem găsi  împreună cea mai potrivită soluție.

    Întreabă prețul