Rezolutii de curatenie pentru 2021

Rezolutii de curatenie pentru 2021

La finalul fiecarui an ne propunem diverse obiective si rezolutii pentru anul care urmeaza. Fie ca ne gandim la o lista simpla si usor de realizat, fie trecem pe lista tot ce ne trece prin cap, important este sa fim optimisti, rabdatori si perseverenti. De aceea, astazi, ne-am gandit sa cream o lista de rezolutii referitoare la… curatenie. Stim ca poate pare banal, dar o serie de obiective legate de acest subiect iti pot transforma viata mai mult decat crezi. Citeste in continuare pentru a afla propunerile noastre!

1.       Aeriseste camerele in fiecare zi

Fie ca faci deja asta si iti propui sa continui acest obicei, fie ca iti propui sa incepi sa faci asta, este important sa aerisesti incaperile zilnic. In cel mai bun caz ar trebui sa faci asta de doua ori pe zi, dimineata si seara, indiferent de anotimp. De ce? Pentru ca vei lasa aerul curat sa patrunda in camerele inchise, iar mediul din interior va fi mai placut. In plus, acest obicei iti poate imbunatati calitatea somnului.

2.       Fa patul zi de zi

Daca faci parte din categoria oamenilor care lasa patul nefacut dimineata din lipsa de timp sau chef, acesta este un obiectiv potrivit de pus pe lista. Daca te vei obisnui sa incluzi in rutina aceasta activitate, camera va avea un aspect placut, iar seara cand te intorci de la munca te vei simti mult mai confortabil intr-o camera ordonata.

3.       Lasa produsele de curatenie sa actioneze

Stim, pare un obiectiv inedit, dar daca pana acum stergeai imediat suprafata dupa ce ai pulverizat produsul, este timpul sa nu mai faci asta. De ce? Pentru ca majoritatea solutiilor de curatenie au nevoie de un timp, de cele mai multe ori maxim 30 de secunde, in care trebuie sa actioneze asupra suprafetelor. In plus, in cazul aragazului sau al chiuvetei, lasa produsele sa actioneze timp de 10 minute.

4.       Alege produsele de curatenie preferate

Daca pana acum te-ai limitat doar la produse luate pe fuga sau la preturi mici, in anul ce vine poti acorda mai mult timp cumparaturilor, dar si un buget mai mare, pentru produsele de curatenie. Iti garantam ca vei face curatenie cu mai mult spor, iar rezultatele vor dapasi orice asteptare. Mai mult decat atat, tine cont sa alegi doar mirosurile care iti plac cu adevarat, chiar daca sunt doar niste produse de curatenie.

5.       Curata baia saptamanal

Stim ca sesiunile de curatare a baii nu sunt deloc placute, dar sunt necesare. Daca pana acum curatai in mod superficial suprafetele din baie, este timpul pentru o schimbare. Un bun obiectiv pentru viitor este sa acorzi rabdare si atentie acestei activitati. De ce? Pentru ca acesta este locul in care microbii si virusurile apar in cel mai scurt timp, mai ales pe suprafata toaletei.  Pe langa faptul ca vei obtine o baie impecabila, una stfel de obiectiv indeplinit iti va proteja sanatatea.

6.       Alege o echipa de curatenie

Daca efectuarea curateniei ti se pare o corvoada, dar ai tot amanat gasirea unei echipe profesionale de curatenie, anul ce vine este potrivit pentru aceasta schimbare. Stim ca de cele mai multe ori activitatile zilnice sunt infinite, de aceea echipa Alexa Cleaning Art iti sare in ajutor. Include in lista ta de rezolutii pentru 2021 o echipa de curatenie si suna-ne acum. Pentru detalii despre serviciile noastre, intra aici.

Lista poate continua in functie de nevoi, asteptari si… imaginatie. Anul nou aduce schimbari pe toate planurile, iar curatenia din locuinta ta nu poate fi neglijata. Creeaza-ti obiectivele, indeplineste-le si bucura-te de rezultate! 

    Întreabă prețul