Setați-vă serviciul de curățenie pentru succes!

Setați-vă serviciul de curățenie pentru succes!

Configurarea procesului de curățenie nu este o sarcină ușoară 

Indiferent dacă ai o echipă internă sau externalizezi munca înspre un furnizor de servicii, responsabilitatea de a stabili detaliile programului de curățenie depinde de tine. Cu atât de multe substanțe chimice și instrumente din care să alegi, este ușor să fii copleșit. Mai rău, uneori nici măcar nu ai un cuvânt de spus cu privire la echipamentele și produsele pe care le va folosi unitatea.

În ciuda tuturor acestor provocări, modul în care îți configurezi programul de la început va avea un impact de durată asupra rezultatelor finale. Identificarea nevoilor spațiului, selectarea materialelor și echipamentelor potrivite, cunoașterea rezultatului dorit al lucrării și înțelegerea celor mai sigure și ergonomice metode pentru angajații din curățenie constituie o bază excelentă pentru un serviciu de succes.

Înțelege nevoile și dorințele tale

Nu poți comunica ce rezultate cu privire la curățenie dorești, dacă nu ești sigur de ele. O explicație clară a așteptărilor tale va ajuta echipa de curățenie să înțeleagă ce acoperă și ce nu acoperă un proiect. Am constatat că o evaluare concretă la fața locului, în care se vor defini clar sarcinile și frecvențele, ajută la atingerea rezultatelor dorite. Fă-ți timp pentru a determina ce așteptări ai. 

Știm că acest lucru poate părea prostesc, dar evită să folosești cuvântul „curat” ca rezultat al așteptărilor fără o definiție suplimentară. Curățenia poate însemna atât de multe lucruri pentru diferiți oameni, chiar și în industria noastră. 

În schimb, revizuiește domeniul de activitate existent și actualizează-l pentru a reprezenta cerințele, schimbările și așteptările actuale privind curățenia. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a te asigura că programul tău de curățenie îndeplinește reglementările actuale specifice tipului tău de activitate.

Standardizează produsele de curățare și echipamentele

Atunci când clădirea ta necesită produse chimice specializate, echipamente și proceduri de siguranță, asigură-te că definești acele nevoi. Protejează-ți pe deplin mediul și ocupanții acestuia cu echipamentele de protecție personală adecvate conform standardelor companiei tale. Asigură-te că angajații sunt instruiți și calificați nu numai să utilizeze echipamentul, ci și să identifice pericolele de siguranță, să le raporteze și să le corecteze profesional.

Stabilește bugetul pentru curățenie

Fii clar de la început cu privire la ce sumă plănuiești să investești în serviciile de curățenie. O greșeală comună, dar mare, este așteptarea de a plăti o porție de mici cu muștar și a primi o porție de rață cu ananas. Dezvoltă un plan personalizat de curățare pe o piață echitabilă – inclusiv cerințele salariale actuale – care îți va oferi ceea ce dorești. Rezultatele excepționale ale serviciilor vor depinde de potrivirea așteptărilor cu bugetul tău.

Clarifică valorile tale

Fă-ți timp pentru a stabili ceea ce prețuiești cel mai mult. Prioritatea nr. 1 este asigurarea unui mediu de lucru curat, sănătos și profesionist? Pui mare accent pe practicile de angajare și pe păstrarea angajaților. Acreditarea unei terțe părți te poate ajuta să comunici valoarea curățeniei și să îți ofere transparență investiției în curățenie. Dacă aprecizezi metodele de curățenie care reduc impactul asupra mediului, include și această componentă în planul tău de curățenie.

Când ai claritate în privința procesului de curățenie și a setului de valori cu care operezi, rezultatele vor avea impactul dorit. 

    Întreabă prețul