Sfaturile Alexei: cum sa cureti peretii

Sfaturile Alexei: cum sa cureti peretii

Ai observat cateva pete necunoscute pana acum pe perete sau nu-ti amintesti cand ultima data acestia au fost vopsiti si zugraviti? Atunci, esti in locul potrivit. Din partea Alexei, gasesti mai jos cele mai utile sfaturi despre curatatul peretilor.

Cum cureti peretii? Solutii in conditii casnice

• Pentru inceput, incearca cea mai usoara solutie: sapunul. In acest sens, cauta un recipient, doua lavete si, desigur, sapun. Adauga sapun in apa calda si inmoaie laveta in solutia primita. Cu mare atentie, curata zonele murdare. Odata ce ai terminat, cu laveta uscata sterge toate urmele de apa. Daca nu a mers, treci la urmatoarea solutie.

• Alta solutie are la baza ulei pentru bebelusi. Metoda ramane aceeasi. Nu uita sa stergi urmele de apa cu o laveta uscata!

• Daca ai gasit pete de grasime pe perete, Alexa iti propune a treia solutie. Intr-un recipient cu apa amesteca detergent de vase cu borax. Cu solutia rezultata sterge peretii murdari si vezi rezultatul asteptat. 

• Poti apela la solutia de bicarbonat pentru a elimina petele de pe pereti. Amesteca doua lingurite de bicarbonat cu putina apa si aplica pasta rezultata pe perete. Cu o laveta umeda sterge urmele de solutie. 

Depuneri de praf

Petele de pe pereti pot deveni o adevarata problema, in special atunci cand praful s-a depus in cantitati mari pe pereti. Inainte de a apela la solutiile de mai sus, incearca metoda preventiei sau intretinerii. Elimina praful de pe pereti cel putin o data in luna. Astfel, nu vei avea nevoie sa zugravesti peretii atat de des. In acest sens, foloseste un pamatuf de praf din microfibre. Sa nu fii speriat, aceasta metoda dureaza nu mai mult de 15 minute. 

Unde cureti mai des?

De regula, peretii din baie si bucatarie sunt expusi mai des la depunerile de praf, urme de grasime sau calcar. De aceea, cel putin, o data in luna, spala cu solutie de sapun si apa aceste zone. Astfel, te vei bucura de pereti curati si stralucitori. Dar, pe langa baie si bucatarie, atentie la zonele din jurul caloriferelor, intrerupatoarelor sau a tablourilor. Spala din timp petele observate, de atlfel, risti sa-ti transformi curatenia intr-un proces anevoios sau chiar o adevarata provocare de lunga durata.

Alexa de ajuta!

Pentru ca stim cat de mult pretuiesti curatenia, iti oferim cea mai buna solutie: apeleaza la Alexa.  In doar trei pasi simpli: discutie, analiza si curatenie, Echipa Alexa Cleaning Art este pregatita sa satisfaca cele mai pretentioase solicitari. Cu cele mai sigure si eficiente metode de curatat, Alexa Cleaning Art te ajuta sa-ti cureti peretii si nu numai. Mai multe detalii gasesti pe: https://alexacleaningart.ro/

    Întreabă prețul